Home > #sweetlullaby > #sweetlullaby: Rad cand imi vine sa plang…

#sweetlullaby: Rad cand imi vine sa plang…

… iar motivele alegerii acestei piese, fix la episodul de debut pentru #sweetlullaby pe blog, sunt 2, unul mai adevarat decat altul, in sensul credibilitatii. Acum vreo 2-3 zile radeam de o prietena care a postat pe Facebook tot felul de lucruri precum acesta, pretinzand ca femeile fac o groaza de lucruri minunate. Sunt de acord cu ultima parte, dar asta nu m-a facut sa nu comentez cum ca “femeile fac cam totul pe dos”. Motivul al doilea este unul muzical. Byron este una dintre trupele extraordinare ale momentului. Paula Seling este una din vocile feminine ce nu au concurenta pe plaiurile noastre. Combinatia dintre trupa si artista… o aveti mai jos.

 1. Cristian Cartzu
  March 11, 2011 at 11:13 PM

  Pfff… ce am pierdut pentru ca nu am Facebook. Excelenta piesaaaa. Nu am mai auzit-o pe Paula Seling de cand canta o piesa cu Ploaia, sau ceva in genul. Faina ideea cu sweet lullaby. M-ai facut extrem de curios ce urmeaza stiindu-ti trecutul muzical. Deci in Romania se face muzica foarte buna. Am sa trimit la colegi sa asculte. :D Unde mai adaugi si ca postarea asta se face la o ora la care eu sunt activ :))

  • March 12, 2011 at 10:18 AM

   Acum a am mutat aici #sweetlullaby-ul, stai linistit. Nu-ti trebuie Facebook.

 2. March 11, 2011 at 11:18 PM

  byron este o trupă extraordinară încă de când a apărut. acum mai bine 4 ani. de altfel mă enervezi că tu abia acum descoperi trupa asta. ca să mă liniștesc, când ajungem la mare, tu dai berea.

  • March 12, 2011 at 10:20 AM

   Dau berea cu placere pentru ca recunosc: de la tine am auzit de Byron. Si nu mi se pare extraordinara de ieri. Momentul actual pentru Byron este unul de varf pentru activitatea de pana acum, astfel mi-as motiva exprimarea. Esti liber sa nu fi de acord cu mine, oricum.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: