Andrei Bogdan

Autodefinirea pe care ar trebui sa o fac aici este mai grea decat credeam. :)

Later edit: La ce-ti foloseste o descriere a celui care scrie aici, daca ai deja gandurile lui din fiecare dimineata? La ce ti-ar folosi daca iti spune ca bea bere si scrie asa frumos despre vin? La ce buna o descriere subiectiva, cand poti sa ai propria imagine despre autor din ce ceea ce scrie? La ce bun daca ai stii ca este fotbalist, daca poate sa scrie ca un jurnalist? Ce ti-ar aduce in plus un cv, cand poti afla mai mult de atat?

[asta pentru ca multa lume noua intra aici, probabil pentru a afla cate ceva despre autor]

 1. September 12, 2010 at 2:17 PM

  Asa cum a sti cate ceva despre artist te ajuta sa-i intelegi mai bine arta, asa si a sti cate ceva despre blogger te ajuta sa-i intelegi gandurile de dimineata :D Multi citesc bloguri 100% personale pentru ca se indentifica cu acel blogger (cum e cazul meu pt ceva lume). Asadar, vrem info concrete! :lol:

  • November 6, 2010 at 4:58 AM

   Am gasit si un argument contra pentru ce imi ceri tu, draga Doulfe! :) Sunt de acord ca pentru artisti povestea lor este relevanta. Eu nu sunt artist. Asta este un blog de opinii personale, iar pentru asta nu este nevoie de descrierea personajului care le scrie. E suficient daca din cand in cand un gand, fie el si de dimineata, iti smulge un zambet, o reactie, o apreciere sau o critica. Gresesc?

 2. 'anonim'
  February 6, 2011 at 11:54 PM

  ar fi tare sa compari gandurile de dimineata cu cele de seara…

  • February 7, 2011 at 11:32 AM

   Ar putea fi interesant. Am avut o tentativa asemanatoare la un moment dat, pusa in practica pe un alt canal de comunicare. N-a mers grozav pentru care m-am lovit de o serie de alte probleme de ordin logistic. Dar, are potential ideea. Multam de incredere si vizita.

 3. Simonne
  March 25, 2011 at 6:00 AM

  Exista un loc creat intr-o asemenea maniera(sala de sport,simplu:) ) incat oamenii vin acolo sa joace ptr ca este cu adevarat distractiv.Exista o tendinta noua,de a face lucrurile cat mai placute cu putinta ,atata timp cat in jurul tau nu ai parte de oameni tafnosi,prost dispusi.Iar asta se intampla cand munca noastra colectiva:) implica mai mult decat doua ore petrecute odata pe saptamana.Aici este vb si de atitudine,este un mod de viata.Sunt oameni care cred cu adevarat in ceea ce fac,nu doar afirma asta.Sunt pasionati de ceea ce fac.Se concentreaza si au atat competenta cat si increderea de a obtine ce vor.Atitudinea lor ii mentine sanatosi,infometati si in miscare pe directia care le permite sa-si atinga propriile dorinte fara efort.Cred in ceea ce fac.Sunt congruenti in ceea ce afirma si in modul de a se comporta ptr a-si putea sustine afirmatiile.Ei sunt echipa HCA :) din care fac parte si eu,e un drept castigat si ma bucur sa fiu alaturi de ei…..Mai sunt multe de spus,dar ma gandesc ca este suficient….sunt la a doua ceasca de cafea prieteni,e mult ptr o dimineata..:) :) :) Va las cu bine,poate maine…O zi cat mai placuta va doresc.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: