Home > Dimineata, la cafea > Nu-i a buna…

Nu-i a buna…

November 29, 2010 Leave a comment Go to comments

… Ascultati aici la un om batran. Dupa un weekend petrecut mai mult pe scaun, azi m-am trezit cu spatele un pic fix. Nici acum nu l-am indreptat, dar macar m-am ridicat din pat. Recunosc, insa, scriu din picioare. Eu pe acest scaun nu ma mai asez.

In cazul in care nu ati observat, comportamentul de sarbatori a inceput. Eu m-am lovit de el sambata cand am dat o fuga pana in zona Metro aici la mine in Berceni si de pe stradute am iesit intr-o mare coloana care statea. Ma astept sa iasa cineva din guvern sa anunte ca a trecut criza, conform acestui indicator socio-economic.

In rest, asa de luni, nu stiu ce sa va zic decat ca in aceasta saptamana avem 2 sarbatoriti media, care au schimbat cate ceva in perceptia noastra de privitori si ascultatori. Atitudinea Pro ca si televiziunea face miercuri o groaza de ani. Adica vreo 15. Iar la capitolul radio azi, Guerrilla, implineste 6 ani de emisie, un pic diferita de cea de la lansare. La Multi Ani pentru ultimii puteti baga aici, iar azi se insira live in studio la cantari, vreo 6 trupe faine. Primii sunt acum: Les Elephants Bizarres.  Si nu pot sa ma abtin sa nu adaug si o critica: intri la ei pe site si nu se intampla nimic. Nu zice nicaieri ca ar fi vreo sarbatoare.

Sa ai o zi de sarbatoare ascunsa, asa, doar pentru tine!

  1. adina
    November 29, 2010 at 11:27 AM

    Pe 1 dec se lanseaza si televiziunea lui Prigoana – “Romania Ta”

    Cat priveste inceperea nebuniei de sarbatori, inca nu ai vazut nimic … la IKEA era o adevarata isterie ieri LOL

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: