Home > Dimineata, la cafea, Friday Special > Pentru animalul din tine.

Pentru animalul din tine.

La Friday Specialul de azi mi-au atras atentia doua campanii amandoua avand in rol principal, pe langa produs, desigur, cate un animal. Sau mai multe. Asadar, mai animalule, cum spunea un fost prezidential, ia te uita tu aici:

Ford introduce asadar cu mult circ, faptul ca are pe masina sa o chestie careia ii zice Active Park Assist. O dracie magica pentru oras care te scuteste de corvoada parcarii laterale. Dragut! Ce mi se pare ingrijorator este ca prin dramatizarea folosita in spot se pune multa presiune pe cei ce s-ar putea incurca la parcat, chiar si cu acest feature nou atasat. Nu de alta, dar va dati seama ce ridicoli vom fi daca un latos puricios poate sa o faca si noi nu, nu?

Mai departe mergem la o folosire mai artistica a animalului. Adica, practic il facem noi un pic de ras pentru ca i-o ia instinctul razna. Cel putin asa sustine AT&T despre noul Samsung Galaxy.

Seria completa de 3 spoturi o gasiti aici, iar din punctul meu de vedere ar fi meritat adus la test si cameleonul. Oare pentru ca l-a folosit Nokia de mult, de aia o lipsi?

Orice spot fain ce va atrage atentia va rog sa share-uiti mai jos sau sa-l trimiteti intr-un plic colorat pe adresa redactiei.
O zi cu culoare si talent la parcari.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s