Home > Dimineata, la cafea > Intoarcerea in salbaticie.

Intoarcerea in salbaticie.

In ultima saptamana mi-a fost “prizoniera” o Zebra tare simpatica. Tanara, usor naravasa, cu personalitate. Cam cum mi-as dori si o sotie. :) Astazi insa este ziua in care trebuie sa se intoarca la herghelia ei, in salbaticie. Pregatesc o postare dedicata concluziilor dupa aproximativ 1100 de km petrecuti impreuna. Am ce sa va spun, dar nu azi. Azi este ziua in care-mi iau la revedere de la ea si ma grabesc ca ultimele ore petrecute impreuna sa fie memorabile.

Te invit sa-i urezi numai de bine sau ce crezi de cuvinta, iar urarile tale se vor regasi intr-un filmulet ce-i va fi dedicat. Pentru inspiratie poti sa dai click aici si sa o privesti cum astepta ieri cuminte ultimul castigator #TeDucEu.

Nu ezita si nu fi prea lacrimogen. Sunt sigur ca s-ar bucura sa fim optimisti pana la capat. O zi atat cat poate fi ea de placuta. La fel si tie, #ZebraDS3, pe numele tau real Citroen DS3 150 THP.

 1. June 23, 2011 at 8:58 AM

  Dar ai facut ceva kilometrii cu don`soara.

  • ab
   June 23, 2011 at 8:21 PM

   Da. A fost ca o pasiune de vara torida intre noi doi :D

 2. Clod
  June 23, 2011 at 9:10 AM

  Ai grija ce-ti doresti…apropo de cum ti-ai dori sotia :P Eu cred ca #ZebraDS3 o sa-si aminteasca de tine si o sa duca dorul stilului de condus si peisajelor pe unde ai plimbat-o, iar apropo de concluzii, mare atentie la filmulet si nu da in vileag toate moacele speriate ale pasagerilor ;)

  • ab
   June 23, 2011 at 8:23 PM

   Regarding the wife: that was advertising! :D Daca simte sportiv din tot sufletul probabil ca imi va simti lipsa si ea mie. Daca doar a pozat, s-ar putea sa multumeasca in toate directiile ca a scapat de mine.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: