Home > Dimineata, la cafea > Spuneam ieri intr-un…

Spuneam ieri intr-un…

PS ca dirijoarea orchestrei de la concertul Sting mi-a adus aminte de Sophie Marceau in filmul Lost And Found. Well, trecand printr-un mood mai melancolic aseara, n-am rezistat tentatiei si am revazut filmul. M-a aruncat si mai tare in borcanul ala cu pereti inalti.

Glumesc. Desi este doar o comedioara romantica, imi place tare mult acel film. Semn probabil ca inca mai cred, ca inca mai sper si ca inca mai am timp de uitat la filme. Lasand la o parte un scenariu scris ca sa fie comic sau dramatizarea extrema a unor personaje, cred ca ideea de baza ramane aceeasi, ba mai mult, este chiar intarita. Pentru ele: nu intotdeauna printul sosit de cal alb este adevaratul erou, iar pentru ei: cand stii ca ai gasit femeia vietii tale, incearca sa nu o lasi sa scape, no matter what.

Despre film, David Spade joaca bine rolul haoticului care ar face orice pentru dragoste adevarata, iar Sophie Marceau joaca, in opinia mea, rolul femeii perfecte in materie de transmitere a starilor, a sentimentelor, a modului gingas in care o femeie se poate fastaci sau a hotararii ce o poate defini atunci cand sufera.

Mi-au mai placut, in ordinea aparitiei: Jack, un papagal, o sapca albastra si o caseta audio (filmul e din 1999). Daca va doriti rau de tot sa-l vedeti si nu-l gasiti, dati un semn, poate facem cumva.

Zi scurta, racoroasa si frumoasa.

PS: Pentru a lua un pic din ‘dulcegaria’ acestui review, va propun o aterizare fortata cu picioarele pe pamant, asa, pentru echilibrare. Vine de la Rolling Stones. Trailerul filmului il gasesti aici, desi mie nu-mi pare relevant.

  1. Cristian Cartzu
    June 8, 2011 at 12:46 PM

    Hm! M-ai facut curios acum. N-am vazut filmul asta. In weekend il caut la rental. Piesa-i faina si haios apropoul cu “realitatea”.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: