Home > Dimineata, la cafea > Si a fost si…

Si a fost si…

… Sting. Cred ca am mai spus-o, dar mi-o asum si de aceasta data ca si alta data: nu mi-as fi iertat o neprezentare la acest eveniment. Iar acum, despre concert, la rece.

Am sa incep cu organizarea, nu pentru ca as avea lucruri de reprosat, ci pentru ca vreau sa ne iasa asta din minte inainte sa vorbim despre ceea ce a contat cel mai mult aseara. Nici concertul asta nu e excelat prin nimic. Sonorizarea iar a lasat impresia ca cineva nu-si face treaba cum trebuie, iar aici ma refer la volum, care daca era cu un 20% mai sus, simteam ca suntem la un concert in aer liber si nu la o sonorizare de sala precum cea a Palatului.

Despre muzica lui Sting nu pot sa spun decat ca-s un fan declarat, iar aseara nu a dezamagit. Stiam exact la ce merg, pentru ca albumul Symphonicities l-am luat inca de la aparitia din 2010. Muzical vorbind, a fost un concert extrem de bine pus la punct, desi am observat ca eficientizarea face parte din plan: a cantat acompaniat de orchestra filarmonica din Sofia. E mai ieftin sa iei muzicieni locali. De altfel, cred ca prezenta unor profesionisti precum instrumentistii unei orchestre simfonice, poate fi singurul punct slab intr-un astfel de concert. Din punct de vedere al show-ului de scena, se pierde din farmec, din entuziasm. Din punct de vedere al sound-ului este un castig.

Despre concursul de ieri, cred ca si-a atins scopul. Monica mi-a transmis pe Facebook: “domnule, in seara asta poti sa adormi cu zambetul pe buze si mandru de tine….ai facut un om fericit :)) …nu sunt o persoana care se manifesta foarte mult de felul ei, dar ai reusit….BRAVO si multumesc din suflet.

O zi fara alea trei.

PS: Dirijoarea orchestrei din Sofia mi-a adus aminte de filmul Lost and Found din 1999, cu Sophie Marceau. :)

  1. June 7, 2011 at 3:18 PM

    E putin de spus ce am trait si simtit ascultandu-l pe Sting.

    • June 7, 2011 at 9:04 PM

      De ce? Tu de unde l-ai vazut? :))

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: