Home > Dimineata, la cafea > Dupa o amanare,…

Dupa o amanare,…

… vine alta amanare. :D Asta pentru ca de obicei trasul de timp atrage alt tras de timp. Adica, Citroenul DS3 nu va ajunge la mine la finalul acestei saptamani. Dar nu-i bai. Timp este pentru ce v-am povestit aici si aici, iar asta nu ma impiedica sa va povestesc regulile jocului.

Numele jocului: Te duc eu. (“Sunt Andrei si voi fi soferul tau” nu imi suna prea frumos. Nu vorbim de o limuzina aici.)

Cum se joaca: In fiecare zi de joc voi asigura transportul a doua persoane. Una dintre ele va beneficia de un ride spectaculos cu Citroenul DS3 dimineata, acolo unde are treaba, iar a doua persoana, dupa amiaza. Practic de duc si te aduc de la serviciu.

Cine participa: Oricine va comenta pe blog in acea perioada (later edit: adica azi pentru maine dimineata/dupa-amiaza) si isi va manifesta interesul pentru acest “serviciu de transport” si va intruni cumulativ urmatoarele conditii: (1) Are blog (cel putin 50 de postari) sau cont de twitter (minim 100 de tweet-uri); (2) comentariul de pe blog va contine punctul de unde se doreste plecarea, ora de plecare, punctul de sosire, ora de sosire dorita si eventual motivul pentru care ar trebui ca eu sa zic da. (sa fie ceva creativ. Spaga nu se ia in considerare).

Cine castiga: nu va fi o tragere la sorti, ci o alegere subiectiva. Inainte sa huiduiti, va spun doar ca alegerea se va face in functie de traseul solicitat (si nu ma refer aici la lungimea lui), motivul pentru care va doriti aceasta plimbare. Voi incerca sa mentin un balans intre reprezentantele sexului frumos carora le este destinata in principal aceasta masina si domni, care si ei apreciaza o masina mica, draguta si furioasa.

De cand pana cand: Nu stiu sa va spun inca, oricum in luna Iunie. Cu siguranta insa vor fi cel putin 3 zile in care voi face acest lucru, deci 6 persoane se vor bucura de un free-ride spre birou sau de la birou.

Pana atunci, insa aruncati un ochi, hai doi, catre noul spot Citroen DS3 si de ce nu, urmariti Citroen Romania pe Twitter. Sunt chiar prietenosi.

Zi cu soare!

 1. June 1, 2011 at 8:42 AM

  Prety nice! Sa curga comentariile! :P

  • June 1, 2011 at 8:47 AM

   Am pus un “later edit” acolo. Voi lua insa in calcul si comentariile de azi, daca respecta conditiile si daca stiu foarte bine de azi unde vor trebui sa ajunga peste 2 saptamani. :)

 2. Cristian Cartzu
  June 1, 2011 at 8:59 AM

  Faina ideea, dar ce-ti veni? In US nu a ajuns masinuta asta. :(

  • June 1, 2011 at 9:03 AM

   Mi-a venit un Citroen DS3 prin tragere la sorti. E noroc si am decis sa-l impart cu altii, care probabil si-ar dori sa vada masinuta asta mai de aproape, asa ca le voi face eu cunostinta cu ea. :)

 3. madelaine
  June 15, 2011 at 5:12 PM

  go for it!

 1. June 10, 2011 at 8:00 PM
 2. June 18, 2011 at 9:49 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: