Home > Dimineata, la cafea > Este timpul pentru…

Este timpul pentru…

… o marturisire foarte personala. Nu are niciun sens sa o spun pe ocolisuri si nici macar sa ma ascund. Asa ca o sa o zic direct: una dintre placerile mele ascunse (aici e momentul sa va ganditi la tot felul de nebunii) este reprezentata de corcodusele necoapte. De ce n-am spus verzi? Pentru ca-mi plac mai tare alea rosii.

Aseara m-am oprit destul de greu din savurat, pe la 10.30 noaptea in parcul Tineretului unde eram cu scopul declarat al unei ture cu bicla. Ceea ce se va repeta si azi. Tura cu bicla, zic. Pesemne ca a durat cam mult infruptarea din micile bomboane de pom din moment ce omul ce tinea de sase, s-a plictisit si-a pierdut concentrarea si s-a dat o tura pe Twitter. Iata ce a scris. Sigur ca probabil si eu am cam exagerat cu acel popas, dar mi-am dat seama si am facut o promisiune pe masura: “mai mananc creanga asta si gata!

O zi in care sa aveti pofta si sa va infruptati! Voi aprecia daca veti impartasi o placere de-a voastra ascunsa, ca sa nu ma simt ridicol spunand “Salut. Sunt Andrei si-mi plac corcodusele.

  1. Cristian Cartzu
    May 7, 2011 at 4:32 PM

    Ce misto! Corcoduse! Iata ca ai gasit ceva ce-mi lipseste aici in US. Nu am vazut fructele astea aici. Al meu guilty pleasure ramane motorul, iar daca e sa vorbim de copilarie ar fi chitara, fara de care nici nu ne-am fi cunoscut :D

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: