Home > Dimineata, la cafea, Friday Special > Dupa Joia Mare…

Dupa Joia Mare…

… era normal sa dormi mai mult, nu? Ceea ce am si facut, asa ca scuzele de rigoare celor ce au intrat la ora 9 si n-au gasit nimic aici. Si nu orice nimic, ci Friday Special, din Vinerea Mare.

Si incepem cu ceva de sezon: cel mai Mare Ou incondeiat :) se gaseste pe Facebook. Ma rog, acolo e poza cu el, ou romanesc, de vreo 7m inaltime, gasit de expeditia umor oameni frumosi din online si #dinromania. E pagina Ligiei Adam, asa ca act like guests, ok?

Si ca tot a venit vorba despre ornat, am gasit niste chestii ornate mai in relief un pic. Ma rog, asa se poarta, ca-s coloane.

Pentru a ramane in acelasi cuibar, inainte sa va intreb daca v-ati inrosit ouale, va invit sa vedeti unele care s-au spart. Si astfel s-au “nascut pui vii”.

Este vorba de fapt despre o actiune Orange care a facut un soi de concurs pentru cei ce doreau sa prezica ce pui iese primul din ou. Se pare ca a functionat binisor. Primul din ou a iesit Benedict, conform pozei de clasa de aici. Intrebarea este ce a fost mai intai? Puiul Benedict sau ouale Benedict?

Vineri cu spor la cozonaci!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s