Home > Dimineata, la cafea > Nu stiam cine…

Nu stiam cine…

… este Andreea Patrascu. Nici acum nu stiu decat ca este actrita si ca a facut un clip dragut cu-n Citroen DS3, care la randu-i este o masina plina de contradictii, lucru care o face foarte atractiva. Eu toata viata am fost atras de tot ce m-a intrigat, iar la acest DS3 ma uitam cu jind si cand l-am vazut in test drive la Chinezu.

Dupa #taxiulcerecomand despre care v-am povestit mai multe aici, site-ul cerecomand.ro revine cu o provocare, realizata cu o miza parca si mai interesanta. De data asta, prin tragere la sorti, se vor alege 4 bloggeri care vor conduce o timp de o saptamana, fiecare, un Citroen DS3 (acum v-ati prins si de ce vorbeam despre el). Pentru ca participa la aceasta tragere la sorti ar trebui sa scriu acum pe unde l-as plimba. Din nefericire regula vorbeste doar de locuri din Bucuresti. Asa ca ma conformez doar pe jumate.

O prietena tare draga m-a dus o data in Piata Constitutiei sa ne uitam la Palatul Parlamentului. Seara. Nu credeam sa sa-mi placa experienta. Dar mi-a placut. Imi mai place foarte tare un loc anume din Parcul Carol. Nu cred ca o sa pot intra acolo cu masina, dar este un loc in care-mi adun gandurile foarte eficient si ma relaxez la fel de usor. Bun. Astea-s locurile despre mine. Despre condus insa, pentru ca DS3-ul pare o masina facuta pentru sofer si pentru simtamintele acestuia, ar fi un traseu pe care l-am optimizat la maxim acum 4 ani cand am fost nevoit sa schimb birou cu unul aflat in nordul Bucurestiului, pe langa Casa Presei. I-am plimbat pe Andrei si Andreea si cu #taxiulcerecomand pe acolo, eu dorind sa vad cum se comporta pe zone rapide, dar si prin aglomeratie excesiva si spatii inguste. La cele din urma echipa #cerecomand a avut ceva emotii. (nah, ca v-am dat de gol!). Iar daca vine vorba despre placerea de a te afla la volanul unei astfel de masini, ei bine imi vin in gand pasul Rucar-Bran, drumul Rasnov-Poiana Brasov, coborarea din Poiana in Brasov, DN1A segmentul Sacele-Cheia, Brasov-Buzau, mai vreti?

Asa cum confirmam ieri pe Twitter, ca raspuns la provocare, m-am briefuit singur pentru acea eventuala saptamana si deja am in minte 2 idei ce vor pune masina in situatia de a fi vazuta si “degustata” (macar din postura de pasager) de mai multa lume, dar si in situatia de a isi impresiona soferul intr-un mod pe care veti avea ocazia cu totii sa-l vedeti dupa.

Sa aveti o zi plina de speranta, asa cum e a mea acum, dupa ce m-am inscris in mod oficial in competitia cerecomand.ro.

 1. Clod
  April 13, 2011 at 9:27 AM

  Nice :D pun pariu ca stiu despre zona unde o sa testezi rezistenta la curbe a masinutei :)) eu nici pana acum nu am incercat minunata curba care vine dinspre parcarea mare spre birouri…pe niciunul dintre sensuri (u know wich one);)

  • April 13, 2011 at 9:39 AM

   Tocmai te-ai calificat la o plimbare, in caz ca Doamne Ajuta! :)

 2. Clod
  April 13, 2011 at 9:58 AM

  pai atunci Doamne ajuta! :))

 3. April 13, 2011 at 10:36 AM

  Segmentul Brasov – Buzau e genial, mai ales daca discutam despre coborarea pe Valea Siriului, nu pe valea Prahovei. Ioi, ce frumusete de peisaje. :) Avem o tara frumoasa dar nu o apreciem. :) Si in Bucuresti city ai ce vedea, doar ca trebuie sa te dai jos din masina. ;)) Succes :P

  • April 13, 2011 at 11:41 AM

   Daca primesc masina si Citroen ne lasa sa o incercam si inafara Bucurestiului, facem o echipa pentru Brasov-Buzau.

 4. April 19, 2011 at 9:25 PM

  Nu stiu daca ati observat, dar nu am castigat. Ramane pe alta data si cu o alta masina. Invitatiile raman valabile si la nivel de promisiune. Drum bun lui Alex Tunaru (http://www.tunaru.ro/) si distractie placuta.

  http://www.cerecomand.ro/diverse/avem-primul-castigator/

 1. April 20, 2011 at 8:07 AM
 2. May 21, 2011 at 9:42 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: