Home > Dimineata, la cafea > Stie cineva unde…

Stie cineva unde…

… s-a dus si saptamana asta? Parca ieri era luni! Si totusi, am promis ieri ca va povestesc cum a fost la lansarea de aseara. Mai intai am sa incep cu ceva linistitor (o sa vedeti imediat de ce): una peste alta a iesit bine.

N-am fost la multe lansari de carte. De fapt am fost la 3, ca sa spulber misterul. La cea de aseara a fost neincapatoare sala, si aici vorbesc de peste 120 de persoane. Am avut onoarea sa prezint, sa fac oficiile de gazda de la microfon. Unul dintre lucrurile cele mai neplacute din punctul meu de vedere la un eveniment ce trebuie prezentat sunt schimbarile din mers ale desfasuratorului. Nici aseara nu s-a facut o exceptie, cum de altfel la nici un eveniment prezentat de mine desfasuratorul initial sa fie si cel final. Poate ca sunt eu de vina.

Apoi, despre carte. Va spuneam si ieri ca-s bulversat de titlu. Am citit azi noapte si primul capitol. Dupa ce am ascultat cu atentie discursurile de aseara si dupa acest prim capitol, este o carte care, cum spunea un prieten, te sperie. Si eu nu ma sperii usor. Sunt genul de berbec care vede poarta inchisa, dar totusi da cu capul, macar de control. Asa cum documentarul extrem de rar Ancient Aliens m-a pus pe ganduri in multe directii, cred ca asta va face si cartea “Europa cu capul in stele si trupul insangerat” a domnului Gheorghe Dragomir. Cred ca noul blog al autorului devine unul de urmarit.

Am sa revin cu un review dupa ce o termin. Zi preponderent excelenta sa ai!

Advertisements
 1. adina
  April 7, 2011 at 8:13 AM

  Esti genul de Geaman deghizat in berbec =))
  Asteptam cu interes review-ul tau dupa ce termini cartea :D

  • April 7, 2011 at 5:14 PM

   Nu stiu ce sa zic. Imi pare ca-s genul care are senzorul de tarie pus in frunte. :) Si eu astept cu infrigurare sa termin cartea.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s