Home > Dimineata, la cafea > Am sa incerc…

Am sa incerc…

… sa am abtin sa vorbesc despre faptul ca aseara am avut senzatia ca vad fotbal la golul Luxemburgului si intamplare la golurile noastre. Nu sunt un nume in domeniu asa ca am sa ma abtin sa-mi dau cu parerea despre ce trebuia facut in teren.

Daca ar fi sa vorbesc tot despre fotbal as vorbi cu mandrie despre o echipa nationala de fotbal Under 17, care ieri, printr-o victorie in deplasare in Ungaria, o victorie muncita si un pic norocoasa (penalty aparat de Branescu in ultimul minut) s-a calificat la Turneul Euro 2011 U17, numarandu-se astfel printre cele mai bune 8 echipe ale Europei. Speranta exista, sau cum am vazut cred ca in ProSport, avem trecut si viitor.

Va mai spun insa adevaratul motiv de bucurie din aceasta dimineata. Am descoperit un nou clip cu un Flash Mob (le stiti, miscarile alea planificate in detaliu, ce par pentru toti ceilalti ceva spontan). De data asta este unul care are ca scop final ajutarea planetei. Daca stau bine sa ma gandesc si Earth Hour a fost un Flash Mob, care n-a functionat deloc rau. Revenind la acesta, o simpla sticla pusa la cos, ti-ar aduce recunostinta intregii planete daca aceasta ar putea sa te aplaude.

Sa aveti o zi cu soare.

Advertisements
  1. March 30, 2011 at 10:30 AM

    cât de tare!!!!

    • March 31, 2011 at 10:26 AM

      ceea ce va doresc, desigur, si dumneavoastra!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s