Home > Dimineata, la cafea > I will never…

I will never…

… drink again cred ca este cea mai nerespectata promisiune pe care cineva si-o face dealungul vietii. Ar mai fi aia cu “de luni…”, dar parca aia nu doare asa tare. Stalkerii mei de pe Facebook si Twitter stiu deja ca aseara am avut o iesire, sa-i zicem experimentala, intr-un bar in care ma duceam pentru prima oara. Mergeam acolo cu obisnuiti de-ai casei si avea sa-mi placa.

Este o atmosfera faina, calda. Asa am perceput-o eu. Un soi de “esti prietenul nostru daca ai venit aici”. Barul se cheama Que Pasa, este pe Praporgescu si pe Facebook. Zic totusi ca o sa va like mai mult varianta offline daca macar o data in viata ti-a placut muzica rock, fumul si shot-urile. In topul meu de specialitate, au locul 2 pentru o Caipiroshka faina, un top cu peste 40 de pozitii din care nu le retin decat pe primele 3.

Nu recomand in caz de sensibilitate la fum (poate doar vara) si de pretiozitate excesiva. Recomand in schimb ca dupa orice vizita finalizata cu multe degustari acolo sa devorati inainte de culcare macar un litru de apa plata. Fara lamaie. La mine face minuni in materie de hangovers. Este si motivul pentru care promisiunea mea exclude “never”-ul din ea, asadar inchei intr-un ton optimist: I WILL drink again.

Sambata cu nabadai!

PS: Ah! Si mai jos o piesa pe care n-am apucat sa o ascult aseara acolo, desi am solicitat-o insistent.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s