Home > Dimineata, la cafea > Vinerea e loc…

Vinerea e loc…

February 11, 2011 Leave a comment Go to comments

… de zambit! :) Numai ideea ca e vineri si deja avem un prim motiv. Azi am schimbat un pic Friday Specialul si l-am orientat mai mult catre zambet, decat catre lucruri noi. Asta nu inseamna ca va voi spune ce stiti deja. Sau, ma rog, sper!

Incepem cu VW, dar lasam un pic la o parte spotul “The Force” pentru ca mi se pare ca este mult prea supra estimat, doar pentru o gluma proasta facuta de ala mare care nu era negru, dar era tac’su. In schimb, vreau sa va uitati atent la imaginea de mai jos si vreau sa ridice mana cine crede ca este un Touareg. Dar sincer!

Touareg

Nu de alta, dar asa este prezentat: VOLKSWAGEN RACE TOUAREG 3 QATAR. De fapt este o versiune de strada a monstrului de desert, construit special pentru raliuri. De ce e de ras? Pentru ca sigur vor exista niste proprietari de Touareg care vor crede ca asa ceva este sub caroseria lor si suspectez ca-i vom vedea la stiri.

Ar mai fi ceva amuzant. Tot legat de Super Bowl, dar nu gafa Aguilerei, ci unul din spoturile Doritos. Gluma nu e amuzanta, dar ideea razbunarii pe cel ce face glume proaste merita toti banii.

S-ar putea sa va mai placa si asta, domnilor. Zic domnilor pentru ca doamnelor nu cred ca le place perspectiva de a merge singure la… dracu.

Si inainte sa inchei tot cu ceva de la Super Bowl, spot despre care o sa va rog sa va dati cu parerea asupra logicii din spate, zic sa aruncam o privire asupra unor cifre despre ce face lumea pe Facebook. De ce ar fi astea de ras? Pentru ca sunt reale.

Inapoi la publicitaturi. Skechers joaca sexy la SuperBowl. O au si ei pe Bianca lor si o cheama Kim. Iar cand o striga, ea vine, ii place si pleaca. Pareri?

Sa ai o zi far’ de griji. Voi avea eu destule pentru toti!

Advertisements
  1. February 11, 2011 at 8:43 AM

    Mie imi place reclama cu ala mic, negru, de respira greu, care incearca sa foloseasca Forta :P

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s