Home > Dimineata, la cafea > Asta este o…

Asta este o…

January 28, 2011 Leave a comment Go to comments

… saptamana speciala, cu doua Specialuri in meniu. Asadar, marcam si vinerea cu un Friday Special relaxant si visator, spre final.

Incepem cu ceva usurel, eco. E vorba despre prima husa biodegradabila de care am auzit eu. Este pentru Ipad si cu toate detaliile o gasiti aici.

Sub forma unui clip explicativ vine si o alta idee de viral conceputa pentru Orange si pentru Twitter, desigur, doar pentru UK. WinterWarmer se cheama si e dragutica ideea. Nu spectaculoasa. De ce e aici? Pentru ca nu ai nevoie de Orange ca sa iti scoti un prieten/ o prietena la o ciocolata calda.

Si ca tot a venit vorba de incalzitoare, iaca un ceas care este doar un ceas. Cu design tematic insa, care arata bine. Take a peak!

Spuneam ca vom incheia cu ceva visator… asa ca pentru doamne si domnisoare… Mr. Old Spice’s back. Enjoy! (luati in calcul ca e cald spotul. Are doar vreo 3000 de viewuri)

Iar pentru cei care nu viseaza la chestiuni asa de fizice si altceva ii face fericiti, aflu de la descopera.ro despre un om ce si-a realizat visul, un vis greu de realizat daca nu-ti doresti cu adevarat si daca nu-ti concentrezi toata energia pentru asta. Va rog, cititi tot articolul de aici ca merita. One Man, One World.

Sa ai o zi in care sa fi memorabil pentru ceilalti.

Advertisements
 1. Cristian Cartzu
  January 28, 2011 at 11:46 AM

  In US face ceva deranj domnul Old Spice. Vad ca si la voi. Cat despre povestea francezului, ce sa zic? Extraordinara.

 2. Teodora
  January 30, 2011 at 2:19 AM

  Intr-adevar extraordinara povestea si realizarea francezului… Si invataturile de extras din articol… Multumim de informare. :)

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s