Home > Dimineata, la cafea > E timpul sa…

E timpul sa…

… devenim mai apropiati si sa fac o marturisire, aici, direct in online: cred foarte tare in puterea exemplului. Dintotdeauna am crezut si asa am invatat cele mai multe lucruri care ma definesc azi ca om. Sunt convins ca exemplul este si cel mai eficient cand este vorba despre a convinge o persoana sau o multime despre ce este bine.

E drept insa ca sunt si unii ca mine, incapatanati care nu accepta cu una cu doua solutiile oferite pe tava si care prefera sa dea singuri cu capul de toc pentru a constata ca zboara prea sus sau a testa cat de tare este lemnul. Spun lemnul, pentru ca la aceasta categorie de indivizi capul este cu siguranta o nuca tare. Dar ce m-a apucat sa vorbesc despre exemple? Pai ar fi doua aspecte. Primul dintre ele se refera la faptul ca sunt foarte mandru ca am reusit in scurta mea existenta sa fiu un exemplu pentru cativa apropiati si sa ii ajut sa-si gaseasca o cale potrivita pentru ei. Nu ma refer aici la sute de persoane, desigur, insa acei cativa conteaza enorm pentru mine. Al doilea aspect este legat de o premiera si anume wishlistul pentru 2011. De fapt este mai degraba o lista de to do-uri decat un wishlist, pentru ca intentionez sa imi ghidez energia catre realizarea lor si nu sa astept sa se implineasca de la sine. Am mai avut obiective pana acum la care m-am gandit chiar in noaptea dintre ani, insa niciodata nu le-am facut publice. Cred astfel s-a manifestat la mine pana acum spiritul solitar. Ei, acum e publica treaba si am sa va tin la curent pe masura ce le bifez pe fiecare in parte, desigur si cu povestea din spate in masura in care sunteti curiosi. Ma gandesc ca in acest mod relativ simplu de realizat voi incuraja pe acel ce are nevoie de sustinere pentru a isi realiza propriul obiectiv. Este ca atunci cand cineva iti va repeta din cand in cand “hai, ca se poate!”.

Pentru inceput insa as vrea sa mai adaug 2 pe lista, in mod oficial:
11. Sa reinvat sa cant la un instrument.
12. Sa imi obtin “A”-ul pe permis de conducere.

Acum ca le-am spus, le adaug si in lista initiala de aici.

Obiectivul tau principal care este? Scriel mai jos si voi avea grija sa te intreb din cand in cand cum stai cu realizarea lui. Sa ai o zi plina de avant si cu putine obstacole, pentru ca startul este foarte important.

PS: Nu pot sa neg si faptul ca filmul asta a fost extrem de convingator intr-un moment in care ma intrebam serios daca fac ceea ce trebuie in viata. In cazul in care nu l-ai vazut, zic sa arunci un ochi pe trailer, ca sa vezi ce ai pierdut.

Advertisements
 1. Cristian Cartzu
  January 6, 2011 at 11:30 AM

  Dap, un film uluitor, care transmite foarte discret niste adevaruri importante despre viata. Un film de vazut si revazut si revazut si revazut….

  • January 6, 2011 at 11:38 AM

   Dude, focus a little! Da. Filmul a fost bun, insa postarea mea nu avea subiect acest film. Cum se face ca tu doar cu asta ai ramas? :)

 2. Cristian Cartzu
  January 6, 2011 at 12:21 PM

  :)) Cu ce ai spus acolo sunt complet de acord. Modele sunt cele de la care invatam cel mai mult in viata pentru ca implica si factorul emotional in imbratisarea exemplului. Mi se pare foarte tare sa te poti mandri la varsta ta cu oameni pe care i-ai ajutat sa-si gaseasca drumul. Este de apreciat. In ceea ce priveste wishlistul tau, presimt ca fiecare realizare va avea o poveste speciala in spate, asa ca mor de nerabdare sa aflu ce si cum. Succes in bifarea tuturor. Daca ai nevoie de sfaturi cu privire la A-ul de pe permis sa-mi spui :)

 1. January 6, 2011 at 9:50 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s