Home > Dimineata, la cafea > As rezuma…

As rezuma…

October 11, 2010 Leave a comment Go to comments

… pentru inceput ziua de ieri, pentru ca au fost destule intamplari ce merita macar amintite. Asa cum anuntam in postul de ieri, am participat la primul meu #fotbaltweetmeet, adica o intalnire de jucat fotbal a celor activi in online pe Twitter. Despre asta am sa dedic un post intreg undeva saptamana asta. Apoi, dupa un dus si un pranz mai tarziu, pentru ca iesise soarele m-am autoinvitat sa nu ratez momentul asa ca am plecat la o plimbare usoara prin parc. Pe langa efectul benefic al plimbari am mai constatat si ca… click aici ca sa vezi despre ce e vorba.

Ajuns acasa insa o conjunctura nu prea fericita de ganduri m-a impins sa-mi improspatez statusul pe messenger cu un “am chef de nimeni. se poate?”. Pentru vreo 2 ore s-a putut. Apoi au urmat cativa care m-au intrebat mai in gluma mai in serios daca sunt ok, au cerut voie sa fie nimeni, si-au dat cu parerea, m-au asigurat ca totul va fi bine sau au decis sa ma critice pentru starea afisata.

Desi nu era gandit ca un experiment si nici nu cred ca a fost, a generat o serie de opinii interesante, dar si ceva ce s-a probat si in alte ocazii: intotdeauna se intereseaza de tine cine nu te astepti. A fost cel mai placut lucru din toata interactiunea virtuala si pentru asta as vrea sa multumesc celor care au indraznit.

Sa-ti fie ziua surprinzator de frumoasa!

Advertisements
 1. whoami
  October 11, 2010 at 8:22 AM

  Stii cum se spune: prietenii la nevoie se cunosc. Nu cred ca toti din lista ta de messenger pot fi cei mai buni prieteni, dar cred ca surprizele au venit de la multi la care nu te asteptai. Chiar daca nu-ti sunt cei mai buni prieteni, concluzia ar fi
  ca au “material” de prieten bun. Esti norocos sa ai lume asa buna in jurul tau. Fara indoiala insa poate in aceeasi masura si meriti asta.

 2. Clod
  October 11, 2010 at 8:55 AM

  Eu am facut parte din cei care chiar au crezut de cuviinta sa te lase sa faci ce ai chef…Totul e bine cand se termina cu bine si daca starea aia s-a dus acum poti sa ai chef si de altcineva, nu de “nimeni” ;)
  Sa ai o zi verde si cu soare

 3. whoami
  October 12, 2010 at 9:52 AM

  De multe ori ajutorul vine de unde te astepti mai putin. Se intampla si e bine ca se intampla. Sper ca esti mai ok acum.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s