Home > Dimineata, la cafea > N-as putea…

N-as putea…

… sa pun degetul pe un motiv anume pentru care m-am uitat aseara la un film usor animat. Am zis usor pentru ca este vorba de Marmaduke si treaba incearca sa para cat se poate de reala. Au cam exagerat totusi cu perfectiunea discursului din gura animalutelor si mai ales cu pronuntia lor, dar castingul de voci a fost destul de inspirat. Ce nu mi-a placut deloc este un lucru pe care l-am mai observat si la alte filme din ultima perioada: repeta idei din alte productii.

Pentru cei ce au vazut Never Back Down si Karate Kid, Marmaduke este o combinatie intre ideile celor doua, doar ca personajele au fost inlocuite cu caini, mai mult sau mai putin de rasa. La un moment dat ma asteptam ca Dogul Danez din film sa inceapa sa practice kung-fu sau macar sa ia niste lectii de dans si sa faca un duel in public mai ceva ca-n Step Up.

Daca treceti peste subiect insa, e un film relaxant cu destule momente comice, de situatie desigur. N-as recomanda insa sa dati si bani pe bilet la cinema pentru asta. Mai jos am pus si trailerul, la a carui prima vizionare, pe sarite, eu am crezut ca este vreun “Son of Scooby Doo” or something.

Sa ai o zi calma si un vibe pozitiv!

Advertisements
 1. whoami
  October 5, 2010 at 9:26 AM

  L-am vazut in weekend. Am fost cu o verisoara si baietelul ei de 6 ani. El s-a amuzat teribil. Eu mai putin. Mamica s-a bucurat de bucuria copilului. Deci, in mare parte cam asa sta treaba cu filmul asta. Si mie imi pare ca Holywood-ul produce ca sa nu ii trimita in somaj tehnic pe toti.

  • October 6, 2010 at 12:53 PM

   Pacat! Ar putea face un film apoi despre somajul tehnic. Si apoi s-ar mai face in ca 20 pe aceeasi tema. Deci, ei pierd…

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s