Home > Dimineata, la cafea > Pentru ca…

Pentru ca…

September 10, 2010 Leave a comment Go to comments

…vinerea trecuta anuntam un concurs despre ce ar trebui schimbat la acest Friday Special, concurs care s-a dovedit o idee proasta, pentru ca nu am primit niciun raspuns, continuam si azi Friday Specialul asa cum este el, iar vinerea viitoare ii aducem o noutate.

Asadar, intr-o zi cu sanse de ploaie si cu nori in Bucuresti, zic ca vizualizarea unor imagini spectaculoase va aduce un prim zambet pe mutrele noastre morocanoase. Wide angle pictures de la Abduzeedo.com.

Si nu ne indepartam foarte tare despre arta imaginii, pentru ca am mai gasit o noutate spectaculoasa. Pentru cine nu a auzit de conceptul de High Dynamic Range Images pana acum puteti sa va introduceti in subiect un pic aici si sa admirati niste rezultate aici. Cei ce ati auzit, ei bine s-a facut si un HDR video. Aproape ca-ti da iluzia 3D-ului fara ochelari si fara senzatia aia de ameteala. Enjoy!

Si pentru incheiere, vin si eu tot cu ceva ce sper sa devina cat mai comercial, pentru ca a aparut foarte tarziu. Sper doar sa nu am dreptate cand ma gandesc la acest Let’s do it, Romania! ca la nationala condusa de Razvan Lucescu. Este vorba de imnul Let’s do it, Romania adaptat nu foarte inspirat de Partizan. Pe acest subiect, ne vedem la treaba pe 25!Sa ai o vineri lunga care sa treaca frumos!

Advertisements
  1. September 10, 2010 at 9:22 AM

    da, ne vedem, indeed. pentru că îți voi rupe picioarele, andrei bogdan, dacă nu vii cu noi nici anul ăsta!

  2. September 10, 2010 at 9:24 AM

    Mah, tu ai inceput sa-mi citesti blogul sau mi se pare mie?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s