Home > Dimineata, la cafea > Indiferent de motivele…

Indiferent de motivele…

… care stau in spatele unei plimbari la miezul noptii cu bicicleta, plimbarea propriu-zisa e foarte faina. Asa a fost si azi noapte cand am hoinarit prin parcul Tineretului si pe alte strazi din zona vreo 2 ore. Cu aceasta ocazie am aflat si despre noile constructii pentru rolleri si BMX din acelasi parc. Sunt vreo 4 rampe ingropate asa cum vedeam doar pe la televizor. Mi se pare foarte tare ca s-a facut si in Bucuresti asa ceva si destul de trist ca eu aflu de abia acum. Nu ma intelegeti gresit, nu o sa ma dau pe acolo, n-am nici bicicleta pentru acrobatie si nici tehnica necesara, dar mi se pare o adevarata binecuvantare pentru multi pusti extrem de talentati in ale acrobatiei pe care-i tot vedeam incercand chestii spectaculoase, dar in locuri nu tocmai potrivite.

Am adormit acum cateva ore cu gandul la acel parculet si se pare ca tot cu gandul la el m-am trezit. Pentru cei pasionati, am gasit mai multe detalii pe Sk8ing.ro, dar si o poza de dupa inaugurare aici.

Sa ai o duminica aerisita!

PS: Am gasit un clip foarte din peisaj. Enjoy!


Advertisements
  1. July 26, 2010 at 9:30 AM

    sesiunea de anu trecut mi-am petrecut-o pe jumătate pe bicicletă. noaptea. tineretului-carol. tre’ să ne vedem odată să-ţi arăt nişte drumuri secrete. tot noaptea.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s