Este clar…

… inca un semn ca-s pregatit sa invat cifra 3 :). Mai sunt doar 2 zile pana la convertirea oficiala la 30 de ani, iar ce am observat aseara, este ca-mi place gradinaritul. Am inceput usor: am udat florile din gradina din fata. Apoi, pentru ca mi-am deschis pofta, am trecut la treburi mai serioase de supravietuire, deci m-am mutat in gradina de legume. Am udat si acolo rosiile, le-am legat varfurile pe bete de sprijin. Am curatat iarba din preajma si am lichidat cele 2 caise pe care le-am mai gasit in pom. Nu stiu daca atatea a facut sau cineva s-a bucurat de restul inaintea mea. Mi-a placut tare acest final de zi.

Azi dimineata, m-am trezit, nu cu cantec de gugustiuc, asa cum ma trezeam cand eram mic si cu bataile sacadate ale unei ciocanitori insistente care cauta ceva in bradul din fata geamului. La fel de placut totusi.

Sa ai parte de ceva racoros azi, fix cand ai mai multa nevoie!

PS: motivul pentru care am postat asa tarziu este ca n-am reusit sa stabilizez 3G-ul. :)
PS2: Maine dimineata va fi postul ales de castigatorii licitatiei pentru Tweet-ul meu cu nr. 1000, castigatori ce vor dona #pentruioana 65 de Euro. Le multumesc inca o data pentru sustinere.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s