Home > Dimineata, la cafea > Ca o continuare…

Ca o continuare…

… a protestului de ieri, am gasit vreo 2-3 postari pe youtube cu reprezentarea Romaniei la Eurovision. Am avut placuta surpriza sa citesc commenturile strainilor care erau foarte apreciative pentru Paula si Ovi si pentru piesa lor. Ei pot sa fie fair-play, noi putem, dar nu vrem! Asta si apropo despre ce spunea Calin ieri in comentariul sau.

Ieri dimineata am mai facut o vizita la dentist, a patra deja, si mi-am asfaltat o gaura ce deja produce cam multe indoiri de limba.  Am avut surpriza, ca dupa efectuarea anesteziei, sa se schimbe doctorul. Sotia, stomatolog si ea, a preluat sarcina asta de reparatie a sistemului de macinare. A lucrat mai rapid decat sotul, insa mi-a parut un pic mai neatenta la manevrarea jucariilor dupa si inainte de folosire. Ca sa dau un exemplu pentru clarificare, dupa ce freza se oprea mi-a sters buza si un dinte din fata la scoaterea din gura, deci nu chestii grave, dar de plictiseala le observ. :) Spre deosebire de el care fredona, ea a scos doar un “ihiii” contemplativ care nu pot spune ce semnificatie a avut.

Sa ai o zi racoroasa, pentru ca de caldura cred ca vom tot avea parte in lunile ce urmeaza!

Advertisements
  1. Calin
    June 1, 2010 at 9:24 AM

    Citisem comentariile strainilor inainte de finala si eram sigur ca o sa avem sustinere in tari in care nu am avut pana acum (nu ca as fi mare fan Eurovision, recunosc ca e primul concurs la a carui finala m-am uitat, si asta pt ca acolo era Paula, concitadina mea – da, sintem amandoi din Baia Mare :)). Cu atat mai neplacuta surpriza sa nu luam nici un punct in multe tari oarecum vecine, dar mai ales in Franta!! Si asta nu pe criteriile geo-politice, ci pt ca piesa mie mi s-a parut faorte buna in comparatie cu celelalte din concurs. Anyway…so much for the long celebrated French-Romanian friendship :)

    Bai, vreau sa stiu si eu la ce dentist mergi :) Am nevoie si eu de unul :)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s