Home > #pentruioana, Dimineata, la cafea > S-a intamplat…

S-a intamplat…

… ceva ce nu ma asteptam sa se intample. Cititorii blogului meu sunt un grup destul de clar, de cunoscuti, care citesc aberatile mele din fiecare dimineata de multa vreme. Dupa ce acestea au incetat sa mai fie mailuri si au devenit, in mod organizat, un blog, s-au adaugat, inevitabil si flatant, si alti cititori. Le multumesc tuturor pentru faptul ca au rabdarea si consecventa sa urmareasca ce fac si scriu eu aici. Nu inteleg, insa, cum se face ca in momente importante precum cel de acum in care sper sa reusesc sa-mi aduc si eu contributia la cauza Ioanei, cititorii mei fideli au incetat sa-mi mai raspunda, cu cateva exceptii (se stiu ei). Nu pretind ca ar fi trebuit sa liciteze, nici ca ar fi trebuit sa se implice foarte activ, insa un comment cu un gand bun, sincer, as fi asteptat de la ei. Imi dau seama ce risc imi asum eu acum, si pastrand proportiile, este riscul pe care si l-a asumat si cel mai bun fotbalist roman al momentului, ieri, cand a atacat in mod transant fotbalul intern si a repozitionat echipa nationala acolo unde ii este locul. Chivu a spus raspicat: “ca grup, nu avem valoare”.

Sa ai o sambata in care sa nu ai nevoie de nimeni si nimic!

PS: nu a mai licitat nimeni peste 50 de Euro. Sabina Cornovac, o persoana mult mai cunoscuta in Social Media, a strans la o actiune similara 100 de Euro. Cine sunt eu sa pot sa depasesc suma aia?

Advertisements
 1. whoami
  May 29, 2010 at 9:40 PM

  Iti inteleg nedumerirea. Si eu ma asteptam ca toti cei care au comentat vreodata pe acest blog sa aiba o reactie. Chiar daca era doar un comment si atat. Poate se intampla asta pentru ca blogul tau nu este unul comercial.

 2. ana
  May 30, 2010 at 12:46 PM

  Sau poate ai declansat o reactie dincolo de granita on-line-ului.Cel putin ne-ai adus aminte ca din cand in cand trebuie sa facem ceva si pentru cei din jur.

 3. Mihaela
  May 30, 2010 at 3:12 PM

  Touché!

 4. May 30, 2010 at 11:58 PM

  @whoami tocmai, pentru ca blogul meu nu este unul comercial, ma asteptam la mai mult.
  @ana oricand vrei sa-mi dai detalii despre reactia pe care am declansat-o, feel free. Mi-ar placea tare mult sa stiu ca am declansat o reactie pozitiva, asa cum ai descris-o tu.
  @mihaela din pacate :(

 5. June 2, 2010 at 12:16 PM

  Nu te supara. Pana la urma asa e lumea. In toata campania asta am observat ca cei care nu au dau si cei care au nu dau. Rar se intampla invers. De aceea sumele astea si la asta si la licitatiile de obiecte raman mici pentru ca doar cei care au putini bani ajuta! Gestul tau oricum este unul superb. Multumim!

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s