Home > Dimineata, la cafea > Nu-s un obisnuit…

Nu-s un obisnuit…

… al teatrelor. Recunosc. De fiecare data cand merg imi spun ca ar trebui sa incerc mai des. Cum spuneam ieri, aseara am fost la teatru si n-a fost deloc usor de uitat. N-am sa uit la urmatoarele alegeri cum ca la Palatul Copiilor nu ai unde sa parchezi. Am ajuns acolo la ora 19 si pana la si 45 m-am invartit in zona dupa un loc sa-mi las masina. 2 strazi mai incolo firma agreata de Piedone ridica masini de la Piata Timpuri noi. Ca urmare, am intrat in sala cu 15 minute mai tarziu, deci nu ma intrebati cum a inceput povestea. Pentru cei ce au fost in sala, la mine a scartait usa salii :) Scuze! Apoi, nimerind direct in biroul doctorului (piesa e cu-n doctor, aviz amatoarelor), m-am prins totusi cu cine trebuia sa tin asa ca am luat loc, la galerie, pe trepte, pentru ca un domn dornic de corectii si justitiarisme d-astea s-a lasat greu induplecat sa lase sa intre niste cunoscuti pe randul unde aveam bilete. Eu n-am mai insistat. O dovada ca am fost tarat si acum la teatru este ca am aflat titlul piesei dupa iesirea din sala, dar asta nu m-a facut sa nu rad cu pofta la “eu cand zic nimeni,… exagerez“, sa aplaud cand “am scapat de sasaiala, nu-i extrrraorrrdinaarrr?” si sa solidarizez la “va enervati asa de la un ciucurel?“. Cica a fost si premiera. Pe net am gasit informatii contradictorii despre spectacolul celor de la Metropolis. Chiar si asa, m-am simtit onorat ca am fost acolo asa ca am aplaudat “cu toate mainile” la fiecare din cele 4 iesiri la aplauze ale distributiei.  N-ar fi rau sa-l vedeti, asa, de descretire!

O zi de aplaudat sa ai!

PS: Cine-mi mai recomanda si ce?

Advertisements
 1. nanook
  April 28, 2010 at 8:13 AM

  felicitari pentru participare! inseamna ca esti deja un obisnuit al teatrelor!!! parcarea in zona aceea se poate face si sus pe deal la polivalenta si vii pe jos 3-4 minute pana la palatul pionierilor, iar cand te duci sa iei masina intri la daemon si mananci o pizza si bei o bere… fara alcool.
  o zi excelenta, n.

 2. Clod
  April 28, 2010 at 10:20 AM

  Eu astazi merg la Mascariciul la Bulandra…te informez maine daca il recomand sau nu. Pana acum am auzit numai de bine ;)
  O zi senina!

 3. ana
  April 28, 2010 at 10:26 AM

  ai reusit sa imi faci pofta de o piesa la teatru! asa ca o s aincerc sa tarasc si eu pe cineva dupa mine :)

 4. whoami
  April 28, 2010 at 1:33 PM

  Tot tarat si eu… dar n-am mai fost de un an.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s