Home > Dimineata, la cafea > Mi se intampla…

Mi se intampla…

… sa scriu si noaptea. Asa mi s-a intamplat si noaptea trecuta. Cautam un loc cu idei bune si am cautat in multe locuri dupa ele. Reproduc urmatoarele din cele scrise acum cateva ore:

De ce avem nevoie de o palma peste fata pentru a ne trezi, cand e mult mai simplu cu stropi de apa rece? De ce e mai simplu sa faci decat sa explici ce vrei sa faci? De ce trebuie sa scrii ceva ce urmeaza sa spui? De ce imi aduc aminte de primul meu ascultator de la radio care m-a sunat cand eram in direct, doar sa-mi spuna “buna dimineata”?

La asta din urma stiu sa raspund. E mai simplu sa explici ceva dupa ce se intampla decat sa intelegi ca urmeaza sa se intample. Mi-am pierdut unul dintre primii cititori ai acestui blog. Sigur, cine vrea sa ma incurajeze va spune ca vor veni altii, dar nu cred ca despre asta este vorba. Acest blog nu si-a propus sa fie un tren, nu si-a propus sa fie un peron sau o cabina telefonica. Mi-l doresc mai degraba acea banca, acea gradina, acea casa, acel scaun, acea cafea de dimineata.

Indiferent ce as spune acum, imi place sa cred ca ziua ta s-a schimbat deja!

PS: Feel free to write whatever you feel you should write!

Advertisements
 1. nanook
  April 13, 2010 at 8:11 AM

  domnule andrei, mi se pare mie, sau simt in aer miros de parere de rau (ca sa nu spun vinovatie)? bre omule (si ma adresez tie acum, in felul acesta, in loc de a-ti da cu stropi de apa… :)), daca s-a intamplat asa inseamna ca ori i-ai inselat asteptarile sale referitoare la blog, ori s-a simtit jignit pe undeva, candva (vezi chestia cu vinovatia :)). eu as lua legatura cu persoana in cauza si as incerca sa ma lamuresc. cred ca ar fi tamaduitor pentru amandoi. o zi excelenta, n.

 2. ana
  April 13, 2010 at 9:49 AM

  In toti acesti ani de cand m-am transformat intr-o dependenta de “gestul cafelei de dimineata”, am adus tot felul de imbunatatiri acestui deliciu: ba lapte, ba frisca, coniac (nu la serviciu).
  De cand am inceput sa citesc Gandul de dimineata, cafeaua nu mai are savoare fara aceste randuri… asa ca in dimineata asta cu soare postez si eu aici un big HUG digital pentru tine!

  • nanook
   April 13, 2010 at 11:47 AM

   ana, nu te-am vazut nici cu frisca… :)))

  • ana
   April 13, 2010 at 12:05 PM

   nu este “compliance” cu jobul… te indeamna la lenevie si rasfat! :)

 3. whoami
  April 13, 2010 at 11:46 AM

  Bai, nu stiu cum a fost cafeaua la altii, dar eu am citit de 3 ori textul de azi. Frumos, domne! Mi-a placut.

 4. April 13, 2010 at 2:52 PM

  Mult mai pragmatic decat dimineata, raspund, in ordinea comentarilor, cam asa:
  @nanook – Se pare ca vorbele intelepte pe care le adresezi aproape zilnic aici au avut si rezultate notabile: vinovatie si asteptari, am contactat, nu stiu cat de mult am tamaduit :)
  @ana – la acea reteta, deja ai depasit expertiza mea pe domeniu, cat despre hug, l-am gasit. Astepta pe mail cu bratele deschise.
  @whoami – bai, la 4 citiri primesti un bonus :) A fost asa de neinteles?

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s