Home > Dimineata, la cafea > Cum am mai…

Cum am mai…

… spus-o, nu sunt un fan al retelelor de socializare. Nu mai stau sa insir aici motivele. Poate din acest motiv m-am distrat asa de bine la un cantecel, care probabil avea o poveste sincera in spate, un cantecel care vorbeste despre ipocrizie in mare masura. E cu injuraturi asa ca daca cineva se simte lezat de expresia “Are you fucking kidding me?” n-ar trebui sa vada clipul si nici sa citeasca fraza care tocmai se incheie. Este o tipa, pe numele ei Kate Miller-Heidke, care intr-o prestatie live ironizeaza un fost iubit cu care relatia s-a rupt destul de dureros, iar intr-o dimineata primeste invitatia de “you’re ex wants to be your friend on facebook”. Facebookul determina utilizatorii sa ia multe decizii tampite atat din punct de vedere moral cat si pe o scara a curajului. Daca ar vedea-o pe Gina Pistol (doar de dragul exemplului) pe strada si-ar da coate unul altuia, dar pe facebook ii da add. E Friday Special azi, deci fara subiecte grele.

Daca iese soarele sa nu eziti sa profiti!

PS: Ceva planuri misto pentru weekend?
PS2: Aseara mi-a venit o idee chiar inainte sa adorm si apoi am visat ceva maret. Ma gandesc sa pun in practica cat de curand. ;)

Cantecelul cu pricina :)

Later edit: si aceeasi piesa, dar la calitate mai buna. (n-are versurile scris totusi, dar se inteleg). Enjoy!

Advertisements
 1. nanook
  April 9, 2010 at 8:45 AM

  andrei, te rog sa imi dai un mesaj ca nu mai gasesc adresa ta de email :) si am o chestie pe care tb sa ti-o trimit. multumesc si o zi excelenta, n.

 2. whoami
  April 9, 2010 at 8:50 AM

  Dude, credeam ca nu mai scrii! Tare cantecelul. :))) Daca n-as pierde enorm de mult timp as da niste mesaje catre niste necunoscuti care-mi tot dau add asa in prostie!

  • April 9, 2010 at 9:01 AM

   Da. Sorry about that. Cum spuneam am visat ceva maret si am avut nevoie de mai mult timp pentru asta. Aveau dreptate astia cu somnul. Sunt mai frumos in dimineata asta :))

 3. alina
  April 9, 2010 at 10:36 AM

  eu nu cred pana nu vad :)

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s