Home > Dimineata, la cafea > I drink so…

I drink so…

much, that if Dracula bit my neck, he’d get a Bloody Mary ar putea fi definitia unui weekend perfect pentru unii. Din pacate/fericire nu este domeniul meu forte asa ca ti-as vorbi azi de alte chestii pe care ai putea sa le faci in acest prim weekend de primavara. Daca aruncam o privire scurta in social media vedem ca lumea Twitterului e pusa pe intalnit. Duminica de la 15 s-ar intampla #rugbytweetmeet, in care s-ar merge la aeroport pentru a-i intampina pe stejari la intoarcerea acasa din Georgia. Din acelasi registru, #fotbaltweetmeet, iar aici se va lasa si cu jucat, nu doar cu primit si aplaudat (poate si pentru ca la fotbal nu avem ce deocamdata). Tot duminica, dar de la 12, la terenul sintetic de la Strandul Cara (Vitan) (Titan, cum bine am fost corectat de Laura) . Pentru ca tot am inceput invers din punct de vedere cronologic, sambata n-am gasit nimic spectaculos in bucuresti, (am cautat doar concerte sau muzici live) asa ca poate n-ar fi asa de grav daca, in disperare de cauza, ati merge la Hard Rock Cafe, de pe la 22.30, la un U2 Tribute Band live. Daca nu sunteti in Bucuresti, Vali Barbulescu mixeaza in Club Unique, Londra. Nu ma intrebati de ce afisul evenimentului este in limba romana. O fi vreo petrecere pentru comunitatea romanilor clubberi din UK. N-as vrea sa fiu rautacios, dar nu ma asteptam la Vali sa o ia deja pe drumul concertelor pe care le tin artisti precum Corina Chiriac pentru comunitatea celor plecati. Din tara.
Intrucat weekendul va fi unul meteo-favorabil, ar mai merge ceva, mai organizat, si gasiti aici cateva detalii. Daca totusi nu v-ati scoate bicicleta asa de departe, puteti sa incercati azi de la 13 la intrarea in Herastrau la un #miscaretweetmeet. Merge si cu role sau skate-uri. ;)
Sa ai un inceput de weekend de exceptie!
PS: daca ai alte planuri, please share with us, poate ne dai vreo idee buna.
 1. laura
  March 20, 2010 at 10:18 AM

  buna, fotbaltweetmeet se tine in titan, nu vitan :)

  • March 20, 2010 at 10:28 PM

   Mea culpa! Pentru toti fotbalistii… Titan, nu e tot una cu Vitan, da?! Draga Laura, ma scuzi, as fi avut o scuza daca nu eram din localitate, dar asa…

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s