Home > Super Specialul de 8 Martie > Mie mi se pare…

Mie mi se pare…

… ca a trecut cam repede anul. Serios. Nu stiu de ce, dar parca ieri am urat La multi ani, doamnelor si domnisoare care, mai mult sau mai putin intamplator, mi-au fost prin preajma in asa momente de sarbatoare.

Calendarul totusi se tine tare si ne indica din nou momentul in care ghiocelul devine o pozitie pe care o luam noi barbatii, macar o data pe an (cei putini si norocosi dintre noi). Asadar, a sosit clipa pentru a recunoaste, cu mana pe… inima, ca suntem niste porci pentru ca nu putem sa ne abtinem de la un ragait. Suntem niste nesimtiti pentru ca evadam cu prietenii la “o bere” de parca ar fi ultima, ca suntem niste insensibili cand situatia cere contrariul. Ne cerem iertare si pentru ca retinem data finalei Champions League si minutul in care s-au dat golurile mai usor decat aniversarile. Poate ar trebui sa ne cerem scuze si ca imaginatia ne pleaca la plimbare cu orice domnisoara draguta ce trece pe langa noi. Cu siguranta ar trebui sa si multumim celui care a facut posibil sa fiti langa noi pentru ca fara voi am fi stat in extrema nesanatoasa despre care a trebuit sa ne prezentam scuze mai sus.

Sa aveti un 8 Martie in care sa fiti rasfatate si apreciate asa cum ar trebui! De maine, probabil, noi barbatii, vom reveni la starea naturala.

PS: Exclusiv pentru doamne si domnisoare: Care este cel mai frumos cadou pe care l-ati primit?
PS2: exclusiv pentru domni: Invatamantul romanesc isi revine, vorba Muntelui.

Later edit: Am mai gasit un text in fata caruia al meu paleste! Tot pt 8 Martie, aici via dragosbucurenci on Twitter

 1. CriBad
  March 8, 2010 at 1:16 PM

  Eu am primit ceea ce-mi doream de foarte mult timp: o ora de echitatie. :x a fost superb!

  • March 8, 2010 at 1:31 PM

   Si calul? Ce a zis? I-a placut si lui?

 2. CriBad
  March 8, 2010 at 7:32 PM

  i-am dat morcovei…defapt le-am dat la toti din hangar si erau asa de frumosi si prietenosi. cu siguranta-mi voi face un abonament si cand se incalzeste ma duc sa o fac regulat. daca te intereseaza clubul este acesta: Arkadia Horse (http://www.calarie.ro/cluburi.php?club_id=1)

  • March 8, 2010 at 8:34 PM

   Hmm… pe vremea cand ma dadeam eu cu calul… se tineau in grajd, dar vremurile se schimba pesemne. Oricum, aviatia la noi e la pamant, trebuie sa umple cu ceva hangarele ;) Oricum, “se incalzeste ma duc sa o fac regulat” poate fi un slogan de succes pentru clubul asta aeronautico-hipic :)

 1. March 8, 2011 at 8:54 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: