Home > Dimineata, la cafea > M-am visat…

M-am visat…

February 28, 2010 Leave a comment Go to comments
… mergand la sala. O fi suficient sau chiar o trebui sa imi misc posteriorul pana acolo? Tind sa cred ca nu e nevoie pentru ca m-am trezit cam obosit. Ma dor toate, de parca in drum spre sala mi-as fi luat si bataie. Apropo de bataie, aseara pe la 8 am asistat la una involuntar. Se intampla pe strada garajului deci, iata ca in Sectorul 4 nu traiesc doar pensionari cum crede primarul Piedone. N-am nici cea mai mica idee de la ce a pornit scandalul. Erau ciutani, deci probabil de la ceva pueril. Erau doua grupuri de 3-4 persoane care cand a fost vorba de incordat pumnul s-au simtit ca niste echipe imediat. Oare ce-i mai uneste pe adolescentii de azi la fel de bine cum reuseste violenta? Sunt descumpanit sincer de experienta si de faptul ca pentru a scapa cumva din “inghesuiala” a trebuit sa-i amenint cu aceeasi arma si anume violenta.
Duminica sa-ti fie pentru liniste si meditatie!
PS: tu cum ai reactiona daca un grup de cativa insi te-ar repera si din valtoarea incalzirii lor, parca te-ar implica si pe tine un pic
Advertisements
 1. Calin
  March 1, 2010 at 1:01 PM

  Andrei, am oroare de astfel de scene. Cand se bat intre ei e trist, dar se intampla. Dar cand doi tineri injura o batrana in parc si ridica pumnul la ea pt ca a avut tupeul sa le atraga atentia sa nu goneasca cu superviteza cu bicicletele pe aleile pline cu oameni, atunci mai ca m-as implica singur fara sa astept invitatia lor. Dar nu e Bucurestiul orasul simtului civic…Aici iti iei bataie si lumea se uita la tine si zice..saracul baiat… :)

  • March 2, 2010 at 6:14 AM

   Eu am mizat foarte tare pe intimidare si a functionat. Sunt o persoana non-violenta si ma tot gandesc, daca nu functiona intimidarea, cat de urat putea sa iasa.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s