Home > Dimineata, la cafea > Am vizionat…

Am vizionat…

February 22, 2010 Leave a comment Go to comments

… doua filme in acest weekend pe care n-as fi pariat sa le vad prea curand. Unul pentru ca nici nu auzisem de el, iar al doilea pentru ca ma feream pur si simplu. E vorba despre “The Book of Eli” si “Valentine’s Day”. Ghiceste tu care/cum! :) Primul a fost cel cu cartea, vazut la dupa miezul noptii, mi-a dat ceva trairi, am inchis ochii in cateva randuri. E crud, dar bine realizat. Denzel Washington joaca inca o data excelent, iar asta pentru mine e suficient. Si mai e ceva. Filmul a avut cateva momente in care m-a suprins complet. De obicei lucrurile imi par previzibile in filme. Ei bine in asta au fost ceva exceptii. Cu al doilea insa… imi era frica de 2 ore de zaharisme diabetice despre ziua de 14 Februarie. N-a fost asa. Filmul arata dragostea asa cum e ea, cu ups and downs, cu bune dar si cu rele. Cert e ca ea se simte, nu se gandeste. In concluzie: un film amuzant cu o distributie dubios de buna, care vede lucrurile destul de echidistant si cu o scena aparte, care se incheie la timp, inainte ca doi protagonisti, barbati, sa se sarute pasional. A fost aproape, dar… am scapat.

Sa ai o luni de care sa nu incerci sa scapi!

PS: un element important al review-ului este acesta: floricele si sucul (la dozator) de la CinemaPRO, mult mai ok decat la AfiPalace Cotroceni. ;)

Advertisements
 1. February 22, 2010 at 7:43 PM

  enjoy your freedom & have fun! chiar si putin dependenta de libertate e binevenita!
  si un sfat, daca-mi permiti: cu cat ai asteptari mai putine, cu atat dezamagirile vor fi mai mici. surprizele placute sunt si ele, desigur, parte din meniu :))

  • February 22, 2010 at 11:45 PM

   Multam frumos. Incerc. Din nefericire azi a fost o zi cum nu-mi doream sa mai traiesc curand. O groaza de amintiri frumoase m-au napadit, si o multime de ganduri negre mi-au tinut mintea ocupata. Acum am gandeam… oare dupa ce dorm, daca reusesc sa adorm, despre ce voi scrie maine dimineata? Cred ca vom afla amandoi… maine dimineata :)

 2. Clod
  February 22, 2010 at 8:07 PM

  Aseara aveam de ales intre doua filme si am decis amintindu-mi de o recomandare a ta:) Am renuntat la Valentine’s Day tocmai pentru ca ma temeam de o criza spontana de diabet si de scene exagerat de previzibile si am ales Nine, care mi-a placut din mai multe considerente. Ah, si e posibil sa fi dezvoltat o mica fobie legate de numele Guido :)))

  • February 22, 2010 at 11:48 PM

   Multumesc pentru increderea in recomandarile mele. Ma bucur ca am fost relevant macar in ceea: ce te priveste pe tine. Cat despre Guido, imi suna a nume de porc, un soi de Ghita mai classy. Am avertizat despre asta… I love myself when I’m right… because it happens so often. :P

  • Clod
   February 23, 2010 at 7:23 AM

   modestia asta..:P

  • February 23, 2010 at 7:37 AM

   intotdeauna i-am admirat pe cei modesti. :)

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s