Home > Dimineata, la cafea > Stam foarte…

Stam foarte…

January 31, 2010 Leave a comment Go to comments

.. bine cu internetul. E wireless si free. Si cu caldura la fel. Atat cea cu care am fost primiti, cat mai ales cea din camera. Deci, la rand, cronologic, sper, primele impresii: drumul a durat vreo 7 ore. Ne-am oprit in Rm Valcea si am luat micul dejun cu foietaje de exceptie la Boromir Pan Cafe. Ar fi loc si in Bucuresti de asa ceva. Intre Pitesti si Dealul Negru s-a mers maxim cu a treia, drumul fiind rupt in doua de gropi. La fel, multe gropi si intre Tg Jiu si Defileul Jiului, acesta din urma fiind senzational de misto. Nu vom mai face noi niciodata ce a facut Ceausescu acolo cu calea ferata. Cred ca 70% din traseu e prin munte.
Apoi, Straja. S-a urcat ok cu masina, parcarea aglomerata cum am fost avertizat. Am gasit un loc totusi si am carat de-am murit la bagaje pe o ditai panta de vreo 5-600 de metri. Deloc incurajator. Am nimerit cea mai mica incapere de la Vila Vacanta, dar e ok.

Revin mai tarziu cu un later edit sau eventual in postul de maine cand vreau sa fac si un review al preturilor de pe aici.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s