Home > Dimineata, la cafea > Vestea…

Vestea…

… buna din 2010 a fost ca mallurile erau deschise pe 1 ianuarie. Nu ca as fi vreun fan al acestui tip de locatii, dar imi doream sa vad un film haios. Si l-am vazut! Se numeste “Tovarasi vechi” (Old dogs), iar distributia face toti banii. Nu am mai ras de mult cu atat de multa pofta (poate ca imi si doream sa rad, deci e subiectiva treaba), desi glumele erau de situatie si usor previzibile. L-as cataloga “de duminica”.

Despre aventura de a vedea acest film, insa ar fi destule de spus. Parcarea de la AFI Palace e suficient de mare, si din acest motiv e musai sa retii ca esti la verde si ai un cangur pe pereti (asta in cazul meu. Si acum imi aduc aminte de acel episod genial din Seinfeld). Pretul biletului mi s-a parut mare (24 Lei, deci in 2 persoane 48), iar apoi pe floricele mari, nachos mare si sucuri mari inca 58 Lei. Gustoase totusi. Sala era mult prea abrupta, recomand sa va luati bilete in caz ca mergeti, cel mai departe in randul 8, proiectia analog destul de proasta, iar la iesirea din sala a fost jenant. Iesi pe un culoar ca de evacuare, unde te asteapta tomberoane tip REBU in care sa-ti arunci paharele. Jenant!

Concluziv, asadar, filmul merita, City Cinema din AFI Palace, nu!

Despre ganduri, ele au revenit, probabil animate de entuziasmul noului an, care sper sa fie si pentru tine unul de neuitat pentru momentele frumoase!

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. April 8, 2010 at 7:37 AM
  2. January 2, 2011 at 9:22 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s